گروه وکلای دادگستری ره جویان عدالت

با ما شما همیشه یک قدم جلوتر هستید...

گروه وکلای دادگستری ره جویان عدالت

با ما شما همیشه یک قدم جلوتر هستید...

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۰
  • ۰

دعاوی خانوادگی که از زمره حقوقی است که در قانون تعریف شده که برای زوجین در قانون مدنی، قانون حمایت خانواده و قانون آئین دادرسی مدنی راجع به بخشی از موارد و حتی قانون جزا که دربرگیرنده خط مشی زندگی و تکالیف و شرایط و حقوق خانواده ها را تعریف می کند. در این نوشتار بخشی از موارد مربوط به دعاوی خانواده را به صورت خلاصه برای شما توضیح میدهیم. برای اطلاعات بیشتر درباره هر یک از این موارد میتوانید به صفحه ی مربوطه مراجعه کنید.

مهریه:

مهریه مالی است که به هنگام عقد نکاح برای ضوابط شرع و رسم و عادت از طرف مرد به زن پرداخت می گردد و صداق - صداقیه، کابین و قرض هم نامیده می شود مهر عندالمطالبه است یعنی به محض انعقاد عقد نکاح زوجه مالک مهریه می شود و این مالکیت نسبت به نصف مهر مستقر و در نیمی دیگر متزلزل است.

نفقه:

نفقه در اصطلاح حقوقی عبارت از امکانات اولیه ایست که فرد برای زندگانی احتیاج به آن دارد از قبیل خوراک، پوشاک، مسکن، اثاث منزل و در اصطلاح حقوقی کسی که باید نفقه را پرداخت کند منفق و کسی که نفقه به او داده می شود را منفق علیه گویند.

اجرت المثل ایام زناشویی:

چنانچه زن اموری را که شرعاً به عهدة وی نبوده و به دستور شوهر و با عدم قصد تبرّع انجام داده باشد و برای دادگاه نیز ثابت شود، دادگاه اجرت المثل کارهای انجام گرفته را محاسبه و به پرداخت آن حکم مینماید.

طلاق توافقی:

در موارد بسیار محدودی زن و شوهر پس از ازدواج بنا به دلایلی تصمیم بر جدایی از نوع توافقی می گیرند. زوجین (زن و شوهر) باید قبل از شروع مراحل طلاق توافقی در مورد مهریه ، نفقه ، جهیزیه و در صورت داشتن فرزند مشترک، در مورد حضانت فرزند و یا فرزندان به توافق برسند.

در صورتیکه نیاز به مشاوره در خصوص دعاوی خانوادگی ، میتوانید به صورت رایگان مورد حقوقی خود را از طریق تلفن با همکاران ما مطرح کنید و یا در صورت تمایل به مشاوره حضوری با مراجعه به سایت ره جویان عدالت در قسمت قرار مشاوره ، زمان مشاوره خود را ثبت کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و قرار مشاوره شما را قطعی کنند.


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی